ФОП-платнику єдиного податку: скарбничка важливих обліково-податкових знань - 2021

Для перегляду необхідна діюча підписка, якщо Ви вже придбали, то просто увійдіть.

Поділитись:

Про що Ви дізнаєтесь:
  • Актуалізація інформації про ФОП. Типові порушення перебування на єдиному податку. Зміна системи оподаткування ФОП (яку інформацію ФОП має актуалізувати обов'язково, наприклад податкова адреса, ПІБ, КВЕД, перехід із групи в групу - терміни подання повідомлень та заяв).
  • Первинні документи. Ведення обліку доходів/доходів та витрат в 2021 році - практичні рекомендації до довільної форми. Відображення типових та нетипових господарських операцій. Оприбуткування готівки.
  • Нова податкова декларація платника ЄП - ФОП. Виправлення помилок. Звітування при ліквідації ФОП. Особливості звітування у разі зміни групи ЄП. Декларація з типом "Звітна. Довідкова"  (нові реквізити, нове в типах декларації, додаток 1-ЄСВ, куди подавати декларацію при зміні податкової адреси ФОП та куди сплачувати податки та ЄСВ).
  •  ФОП - нюанси податку на землю, ПДВ, податку на доходи нерезидентів - 2021. Невластиві звіти ФОП.
  • ЄСВ у ФОП та у найманих працівників. Звільнення та преференції - 2021.

Олена Габрук
Лектор: Олена Габрук

Незалежний експерт-консультант з оподаткування, обліку, кадрових питань. Досвід робіт у сфері консультаційної та лекторської роботи - 25 років, із них 19 - в офіційному виданні ДФСУ. Автор численних публікацій на податкову, облікову, кадрову тематику в профільних бухгалтерських ресурсах.


Поділитись:

Обговорення