Річна звітність неприбуткових організацій – 2020. Облікова політика на 2021 рік. Податкові новації - 2021

Для перегляду необхідна діюча підписка, якщо Ви вже придбали, то просто увійдіть.

Поділитись:

Про що Ви дізнаєтесь:
  1. Яку фінансову звітність складають неприбуткові організації? Трансформація показників фінансової звітності у податковий Звіт про доходи (на прикладі).
  2. Облікова політика неприбуткових організацій на 2021 рік.
  3. Комерційні операції некомерційної НПО – які операції та виплати є «ризиковими» неприбуткового статусу – детальний розгляд практичних ситуацій для самоконтролю.
  4. Звіт про доходи за 2020 рік: основні правила складання Звіту про доходи, особливості заповнення додатку ГД та ув’язка показників додатку з даними бухобліку та Звіту.
  5. Особливості звітування НПО при реєстрації посеред 2020 року, при виході з Реєстру НПО, у разі ліквідації. В яких випадках неприбуткові організації мають подавати декларацію з податку на прибуток?
  6. Неприбуткова організація виплачує доходи нерезиденту – новації – 2020, відображення виплат на користь нерезидента в Декларації з податку на прибуток.
  7. ПДФО та ВЗ: благодійна допомога цільова/нецільова; допомога на лікування та медичне обслуговування; харчування; лікування; навчальні програми; ендавмент. Звіт 1-ДФ: самоперевірка – 2020, персоніфікація за оновленими ознаками.
  8. Звітність по ЄСВ (Д4) з особливостями 2020року.
  9. ПДВ&НПО: коли реєстрація платником ПДВ обов’язкова? «Карантинні» новації 2020 року для НПО.
  10. Головні показники Держбюджету – 2021 для роботи НПО.
  11. Нова звітність по ПДФО та ЄСВ – звітуємо за 1 квартал 2021 року, що важливо знати бухгалтеру вже сьогодні!

Олена Габрук
Лектор: Олена Габрук

Незалежний експерт-консультант з оподаткування, обліку, кадрових питань. Досвід робіт у сфері консультаційної та лекторської роботи - 25 років, із них 19 - в офіційному виданні ДФСУ. Автор численних публікацій на податкову, облікову, кадрову тематику в профільних бухгалтерських ресурсах.


Поділитись:

Обговорення